Att somna under samlag

Jag har läst lite inlägg om narkolepsi i samband med influensavaccin. Jag läste två inlägg om trötthet på grund av ansträngning att vara vaken som fick mig att känna igen mig.

Jag har ibland en mild form av detta. Men det har jag haft lång tid och beror inte på vaccin. Det beror på hörselfel och tinnius och känslighet är jag helt övertygad om. Jag får ibland koncentrera mig så för att höra och delta i konversationer att jag ibland blir trött och somnar överallt.Speciellt när jag tvingas vara i ljudbullriga miljöer under lång tid och föra samtal, dvs försöka höra, blir jag trött.

Jag har tidvis varit ganska osocial på grund av min hörsel men har hittat sätten att vara social nuförtiden. Men mitt fuktionshinder består. Jag blir lätt trött.

Men kan vara nog så pinsamt. Jag har somnat på dejter, romantiska stunder framför TV:n, och till och med mitt under samlag. Tro mig, nåt pinsammare än att börja snarka just då finns inte.

– ”Jag ska bara ta på mig nåt sexigt. Jag kommer om en minut… Torbjörn, Torbjörn, är du där?”
– ”snark, snark”

Det där att somna mitt under dejter har jag hört fler med hörselnedsättning och tinnitus som har gjort. En tjej berättade att var gång hon var på diskotek somnade hon efteråt. Det var mindre romantiskt den gången hon somnade framför sitt ragg på en fin restaurang.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s